Over Ons    

Wie zijn wij?

Wij zijn Cor en Nina. 

Jaren geleden hebben we een paar zijdehoenkrieltjes gekocht, Leuk een paar kippetjes in de tuin.

Dat is nu uitgegroeid tot een ware passie. We fokken nu zijdehoenkrielen in diverse kleurslagen. Vooorop staat wel het verbeteren en in stand houden van dit geweldige ras. 

We kunnen wel zeggen dat al onze dieren voldoen aan alle raskenmerken inclusief karakter.

 

Zo nu en dan hebben we ook dieren te koop, waarin we wel onderscheid maken met dieren  die geschikt zijn voor fokkers en dieren voor liefhebbers.

Het enige verschil in dieren voor liefhebbers is dat zij een paar kleine schoonheidsfoutjes hebben, waardoor ze minder geschikt zijn om te fokken.  

 

Verkopen wij dieren, doen wij dat niet onder de 4 maanden ivm kinderziektes.

Koopt u een dier krijgt  u een garantie van 4 weken. 

 

Wij zijn ons bewust dat het om levende have gaat, er kan altijd een ziekte de kop opsteken. Gebeurt dat, kunt u ons altijd bellen/ mailen, zodat wij u met raad en advies kunnen bijstaan. Het zelfde geldt als u vragen heeft over het verzorgen van de dieren, huisvesting etc, u kunt ons altijd benaderen via mail of via de telefoon. Niks is frustrerender als je met een probleem zit omtrent uw dieren, dat je nergens terecht kunt.

Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.